Články

HQD Oficiální Prodejna Praha

Elektronické cigarety HQD obsahují speciální liquidy, které vytvářejí intenzivní dým a vůni dané příchutě. 600 potahů skvělé chuti v jedné HQD cigaretě vám nahradí až 2 krabičky klasických cigaret. Komfortní vapování bez zápachu, zapalování bez zbytečných krabiček.
Číst víc

HQD Vapes Slevové Kódy, Akce

Vážíme si Vás jako našich zákazníků a máme pro Vás tip na toto léto, jak dostat naše produkty levně. Vítáme všechny návštěvníky našeho webu. Tento článek pro vás bude sloužit jako nástěnka s aktuálními slevami a výhodami, které lze využít na webu HQD.cz Doporučujeme ulložit si tuto stránku do záložek v prohlížeči!
Číst víc
HQD Prodej Vape Jednorázová Cigareta Cuvie Pod Super Pro Praha HQD Elfbar

Výhody a druhy HQD jednorázové elektronické cigarety

Elektronická cigareta hqd vape obsahuje tekutou náplň, která se aktivuje a zahřívá tím, že kuřák „potáhne“. Elektronická cigareta vape se skládá z baterie a zásobníku (pod). V zásobníku se náplň (liquid) zahřívá a poté ho otvorem nasáváte do úst. Uživatelé elektronických cigaret hqd cuvie vidí ještě jednu zásadní výhodu. Certifikát je dokladem o tom, že cigareta hqd wave prošla úspěšně testováním.
Číst víc

Kde nakoupit HQD vapes?

Nechcete čekat a s nákupem HQD vapes spěcháte? Nakupte naše HQD jinak, než přes náš e-shop. Zastavte se v některé z našich spřátelených kamenných prodejen.
Číst víc

NENECHTE SI UJÍT HQD NOVINKY