HQD Oficiální Prodejna Praha

HQD Prodejna HQD Vape Wave Cuvie Pod Super Pro oficiální kamenná prodejna Praha Česká republika HQD Vape Shop Prague

Přijďte navštívit naši novou pobočku kterou naleznete na zastávce Klamovka, z Andělu jste tu do 10 minut. Adresa: Plzeňská 123, 150 00, Praha 5.

Otevřeno zde máme každý den od pondělí do čtvrtka 10-20:00, pátky 10-18:00 a o víkendu nás zastihnete od 12 do 18:00.

Vybrat si u nás můžete ze širokého sortimentu zboží. Od Kratomu, CBD, HHC produktů až po jednorázové cigarety HQD Super Pro, HQD Wave a ELFbars.

Elektronické cigarety HQD obsahují speciální liquidy, které vytvářejí intenzivní dým a vůni dané příchutě. 600 potahů skvělé chuti v jedné HQD cigaretě vám nahradí až 2 krabičky klasických cigaret. Komfortní vapování bez zápachu, zapalování bez zbytečných krabiček.

HQD vape je designově navržen aby se vešel do kapsy s a vám stačilo jen vytáhnout a začít si užívat vaši oblíbenou příchutí, kterých je celá řada.

Pro milovníky sladkého potěšení máme HQD Wave Dragon Strawberry který při každém, potahu vykouzlí tu nejsladší chuť na kterou se budete těšit pokaždé co potáhnete. Pro jemnější chuť jsou tu HQD SuperPro Fresh berries které zaručí svěží chuť s nádechem lesního ovoce.

HQD elektronické cigarety obsahují 2% liquid s těmi nejlepšími příchutěmi na trhu.

Vapes jsou jednorázové, to znamená že jakmile dojde k vypotřebování kontrolka která při potahu normálně svítí začne blikat.

Přijďte k nám zkoušet a objevovat příchutě jednotlivých HQD vapes a najděte tu svou!



HQD Vapes Slevové Kódy, Akce

Vážíme si Vás jako našich zákazníků a máme pro Vás tip na toto léto, jak dostat naše produkty levně. Vítáme všechny návštěvníky našeho webu. Tento článek pro vás bude sloužit jako nástěnka s aktuálními slevami a výhodami, které lze využít na webu HQD.cz Doporučujeme ulložit si tuto stránku do záložek v prohlížeči!
Číst víc
HQD Prodej Vape Jednorázová Cigareta Cuvie Pod Super Pro Praha HQD Elfbar
Výhody a druhy HQD jednorázové elektronické cigarety

Elektronická cigareta hqd vape obsahuje tekutou náplň, která se aktivuje a zahřívá tím, že kuřák „potáhne“. Elektronická cigareta vape se skládá z baterie a zásobníku (pod). V zásobníku se náplň (liquid) zahřívá a poté ho otvorem nasáváte do úst. Uživatelé elektronických cigaret hqd cuvie vidí ještě jednu zásadní výhodu. Certifikát je dokladem o tom, že cigareta hqd wave prošla úspěšně testováním.
Číst víc
Kde nakoupit HQD vapes?

Nechcete čekat a s nákupem HQD vapes spěcháte? Nakupte naše HQD jinak, než přes náš e-shop. Zastavte se v některé z našich spřátelených kamenných prodejen.
Číst víc

NENECHTE SI UJÍT HQD NOVINKY