Výhody a druhy HQD jednorázové elektronické cigarety

HQD Prodej Vape Jednorázová Cigareta Cuvie Pod Super Pro Praha HQD Elfbar

Každý kuřák ví, jak je těžké s tímto zlozvykem skoncovat. Jednou z cest, jak se o to pokusit, je elektronická cigareta. Navíc se zbavíte obtížného zápachu. 

Výhody a druhy jednorázových elektronických cigaret

Od chvíle, kdy spatřily světlo světa elektronické cigarety, získaly si mnoho příznivců. Proto výrobci stále rozšiřují nabídku zajímavých příchutí. Nabídka elektronických cigaret hqd vape je velice široká. Logicky je také celá řada různých prodejců. 

Je tedy zapotřebí kupovat jen u takových výrobců, kteří mají certifikát o zdravotní nezávadnosti. 

Ten vám bez problémů každý poctivý obchodník doloží. 

Certifikát je dokladem o tom, že cigareta hqd wave prošla úspěšně testováním. 

U elektronické cigarety si může kuřák sám ohlídat, kolik nikotinu chce organismu poskytnout. Stejně, jako u všech kuřáckých potřeb, i v případě elektronické cigarety platí, že je prodej tohoto výrobku povolen až od 18 let. 

Na jakém principu vlastně elektronická cigareta funguje? 

Elektronická cigareta hqd vape obsahuje tekutou náplň, která se aktivuje a zahřívá tím, že kuřák „potáhne“. Elektronická cigareta vape se skládá z baterie a zásobníku (pod). V zásobníku se náplň (liquid) zahřívá a poté ho otvorem nasáváte do úst.

Hlavní cíle elektronické cigarety cuvie pod jsou tedy dva. 

Navodit kuřákovi pocit, že skutečně kouří. 

Dodat jeho tělu potřebnou dávku nikotinu, a to bez dalších škodlivých látek, které vznikají při hoření klasické cigarety. 

Uživatelé elektronických cigaret hqd cuvie vidí ještě jednu zásadní výhodu. A tou je, že si mohou „zapálit“ prakticky všude a nikoho neobtěžují. Navíc je stále nedoprovází nepříjemný zápach na oblečení nebo na rukou. Další výhodou bezesporu je, že si můžete vybrat z celé řady různých příchutí. A jejich nabídka se stále rozšiřuje. 

Jak dlouho vydrží jednorázová elektronická cigareta? 

Překvapivě až 600 potahů. 

Je to jednoduché. 

Když máte chuť, tak si potáhnete a pak můžete cigaretu opět odložit. 

Druhy jednorázových elektronických cigaret

Jak bylo řečeno, elektronické cigarety mohou mít celou řadu podob a pochopitelně také příchutí. Z hlediska stylu se jedná o tři základní druhy elektronických cigaret. 

Jednorázová ovocná cigareta může být tedy v podobě: 

Jednorázová e-cigareta hqd cuvie, která vydrží až 300 potahů. Obsah nikotinu je 18 mg/ml. 

Jednorázová e-cigareta hqd wave. Tato verze vydrží až 600 potahů a obsah nikotinu je 18 mg/ml. 

Elektronická e-cigareta hqd super pro. V tomto případě je obsah nikotinu zvýšen na 20 mg/ml. Vydrží stejně, jako hqd wave, až 600 potahů. 

Jak poznáte, že obsah v cigaretě dochází? Docela jednoduše. Upozorní vás na to blikající dioda na spodní části cigarety. Všechny uvedené druhy mají výhodu v tom, že je není nutné nabíjet. Můžete je tedy vzít na cesty a nebudete muset hledat nabíječku. Další výhodou je zmíněný fakt, že s můžete vybrat z celé řady různých příchutí. K velice oblíbeným patří například cigareta s příchutí zralého kiwi a doplněná granátovým jablkem. Oblibu si brzy získala také osvěžující chuť kanadské borůvky v kombinaci s malinou.Další možností je směs tropického ovoce. A tak bychom mohli pokračovat. 

Kde se dá jednorázová elektronická cigareta zakoupit? 

Na mnoha různých místech hqd Praha. 

Patří k nim 

BL CENTRAL market na poříčí potraviny Chodov – Blažimská 

Robin Oil NON-STOP Kobylisy – Žernosecká

FAMI MARKET Praha – IP Pavlova – Jugoslávská

Wine & Food STORE Praha 5 – Smíchov – Nádražní

Mini market Praha 1 – Klimentská 

Minimarket Prague Praha 1 – Na Poříčí

Mini market Praha 13 – Stodůlky – Petržílková 

Market U Mingháče Praha 9 – Hloubětín – Chvalská 

HQD cena se odvíjí od druhu elektronické cigarety, kterou si podle svého uvážení vyberete.

Elektronické cigarety od oficiálního prodejce si budete moci v brzké době zakoupit také v kamenných prodejnách v dalších městech ČR. A to v Brně, Českých Budějovicích, Kladně, Benešově, Plzni, Lovosicích, Staré Boleslavi nebo Ostravě. 



HQD Oficiální Prodejna Praha

Elektronické cigarety HQD obsahují speciální liquidy, které vytvářejí intenzivní dým a vůni dané příchutě. 600 potahů skvělé chuti v jedné HQD cigaretě vám nahradí až 2 krabičky klasických cigaret. Komfortní vapování bez zápachu, zapalování bez zbytečných krabiček.
Číst víc
HQD Vapes Slevové Kódy, Akce

Vážíme si Vás jako našich zákazníků a máme pro Vás tip na toto léto, jak dostat naše produkty levně. Vítáme všechny návštěvníky našeho webu. Tento článek pro vás bude sloužit jako nástěnka s aktuálními slevami a výhodami, které lze využít na webu HQD.cz Doporučujeme ulložit si tuto stránku do záložek v prohlížeči!
Číst víc
Kde nakoupit HQD vapes?

Nechcete čekat a s nákupem HQD vapes spěcháte? Nakupte naše HQD jinak, než přes náš e-shop. Zastavte se v některé z našich spřátelených kamenných prodejen.
Číst víc

NENECHTE SI UJÍT HQD NOVINKY